Naša priča

Domaća firma Emitex je osnovana 2008. godine i od tada ima primrani cilj da zadovolji svoje krajnje potrošače vrhunskim kvalitetom i pristupačnom cenom. Svoje proizvode plasira širom Srbije, Crne Gore , Bosne i Hercegovine te time postaje vodeća firma veleprodaje kućnog programa za spavanje.

Stalnim i sveobuhvatnim pracenjem glasa trzišta, prateci modne trendove, tim kreatora stvara kolekcije, koji zadovoljava ukuse i najzahtjevnijih potrošača.

Kontinuiranim investicijama u proizvodnji planiramo širenje proizvodnih pogona te ujedno i jačanje naše pozicije na domaćem i stranom tržištu.

 

Čemu smo posvećeni?

Potrudili smo se da obezbedimo najbolji mogući kvalitet i udobnost koju želite da imate kada su naši proizvodi u pitanju. Koristimo kvalitetne uvozne i domaže materijale, visokog kvaliteta, prijatne i udobne za nošenje. 

Mi zaista smatramo i želimo da nam kupci budu na prvom mestu. Zato smo obezbedili podršku i odgovore na sva pitanja koja možete imati u vezi naših proizvoda, a za sve naše verne kupce obezbeđeni su posebni programi popusta i poklona.

Jedna od naših vrednosti koje gajimo je to da budemo uvek u trendu. Iz tog razloga pratimo i prilagođavamo se svim svetskim i domaćim trendovima iz ove oblasti.

baner o nama1
Close Lista želja
Recently Viewed Close
Close

Close
Meni
Kategorije